Gör din smartphone ännu smartare

Det finns dessutom de smarta prylar som gör din smartphone ännu smartare, och dessutom roligare att använda. Inte bara skydd som gör att livslängden blir betydligt längre, det finns massor av annat att titta in.

 

Det är viktigt att skydda sin nya mobil med allehanda skal och fodral, men även är det bra att ta hand om dina hörlurar och headset. Som tur är finns det massor att välja på, kolla till exempel in utbudet av mobilskal och mobilfodral samt tillbehör på http://www.phonelife.se/.

 

Det kommer hela tiden nya spännande tillbehör och prylar som du kopplar till din smartphone. Genom att uppdatera din mobil med nya funktioner blir den mer än bara en smartphone, den blir din förlängda arm – Nyheter24

 

Snabbladdarna är här för att stanna

 

Varför inte prova de coola snabbladdarna för iPhone 8 och iPhone X? Ja, en av de häftiga nyheterna med årets iPhone-modeller är att de har stöd för snabbladdning, något som MacWorld skriver om. Apple meddelade nyligen att de kan laddas till 50 procent på en halvtimme med vissa laddare och tester visar att vilken usb-c-laddare som helst med stöd för usb-pd fungerar för denna typ av snabba laddning. Så antingen går det bra med deras egen laddare eller så finns det flertalet jämförbara usb-c-laddare med stöd för just usb-pd. Det låter krångligare än vad det är!

 

Denna snabbladdning kommer dock inte med som hårdvara på köpet när du köper din nya lur hos Apple, smarta som de är. Det krävs att du köper till den och det vill man ju, när en ändå har en ny telefon ska den också kunna användas som den är tänkt. Med snabbladdning och allt. Mer om detta går det att läsa om i denna artikel i Mobil.se.